Thursday, May 9, 2013

Alhazred's Vision...1


odkaz na celú moju H. P. Lovecraft galériu http://acphotoblog.blogspot.sk/search/label/lovecraft%20gallery

8 comments:

  1. Mám rád ty Tvoje obrazy a moc se těším, až někdy dáme společnou řeč nad pivem a tabákem!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moc dík Františku !!! na stretnutie sa tečím, stále to akosi nevychádza, žiaľ...Ak sa Ti to časovo dá dojdi na Krákor, tam určite budem, a asi aj niečo vystavovať v rámci 1.fpc Brno...chcel by som ísť budúci týždeń do Hradčovíc, ale momentálny moj stav moc na stanovanie nevyzerá, no snáď sa dám dokopy, moc, hcem ísť v sobotu...uvidíme...

      Delete
    2. A ja mam rad ze sme se tady potkali vsichni, moc dekujeme Frantiskovi, Mad Poet, za krasnou navstevu do tohoto sveta snilku a blaznu.

      Musim na to pripit cistou whiskey....a musim pripit na to, ze se snad jednou potkame vsichni, ne az opustime tuhle planetu ale drive.
      Mozna v divotvorne kuchyni kde vladne jedna velmi dobra (vim z doslechu) slezka kucharka.

      Delete
    3. Rudy, já taky připiju, sice ne whiskey, ale domácí slivovicí. To setkání by bylo fajn. Třeba u mě v kuchyni...bylo by něco dobrého do bříška, slivovice, whiskey, pivo a kdyby nás to přestalo bavit, tak můžem na zahradě udělat barbecue, nebo se projít večer po Opavě.
      Yeh, it is a challenge!!! :-)

      Delete
    4. OK, slivovica, domaci(samozrejmne) zni o mnoho lepe,

      Delete
  2. Zase jedno obrovske platno od Pana Mistra,..velmi pohledlna podivana na Mad Arab vision s bilim karafiatem,...ktery zbyl po vybuchu,...

    KRASNE zachyceno...

    ReplyDelete
  3. Andreji,
    pravidelně se chodím dívat na Tvůj web a jsem nadšená.
    Krásná práce, která dává divákovi možnost hledat ve fotce příběh, ať už ten, na který ho nasměruješ, nebo svůj vlastní. Tohle vážně můžu.
    Btw ten karafiát tam vidím taky. :)

    ReplyDelete